Thrashcan – Footage 2 – Angelfest 2016 Doetinchem

THRASHCAN is een nieuwe Achterhoekse coverband die thrashmetal uit de jaren ’80 hoog in het vaandel heeft. De bekende klassiekers van Slayer, Testament, Anthrax, Metallica, Exodus en ga zo maar door, THRASHCAN speelt ze allemaal. En net zo strak als de originele thrash titanen zelf, want de band bestaat uit de ervaren muzikanten Johan Godschalk (Wicked Mystic), Oscar Thijssen (Mortal Form), Vincent Wassink (Mortal Form), Michiel Kip (Death Squad) en Eelco Kuenen (Mortal Enemy). Deze mannen hebben hun sporen verdiend in de regionale en nationale metalscene en bundelen nu de krachten in THRASHCAN. Thrash we can !

Note: I’m not the owner of this song so all rights belong to this band and their label. This upload is for promotional purposes only! If you like this band, support them by sharing this upload and by buying their stuff !!!

This is recorded at the Café De Engelenbak on 19th of February 2016 in Doetinchem, the Netherlands.

https://www.facebook.com/ThrashcanNL/?fref=ts

Vincent Wassink – guitar
Oscar Thijssen – bass
Michiel Kip – drums
Eelco Kuenen – guitar
Johan Godschalk – vocals

You might like

About the Author: deathbox